210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Blog

Ένα κόσμημα για όλες τις Ελληνίδες

Μπορεί η αισθητική απόλαυση να συνδυαστεί με μία πράξη αλληλεγγύης; Και βέβαια μπορεί και το αποδεικνύει περίτρανα το βραχιολάκι της Estee Lauder που προωθείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας της για τον καρκίνο του μαστού. Η εξαιρετική δουλειά του Δούκα Χατζηδούκα ενθουσιάζει για τη λεπτότητα και την συμμετρία της και όπως φαίνεται στη φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να το φορέσει.
Αλλά εκτός της καλαισθησίας, η γυναίκα που θα το αποκτήσει συμμετέχει έμπρακτα στη στήριξη της μεγάλης εκστρατείας για την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στη χώρα μας. Κάθε βραχιολάκι βοηθά μία γυναίκα με δυσκολίες πρόσβασης σε κατάλληλες προληπτικές υπηρεσίες να πραγματοποιήσει έναν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στην κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 
Καλούμε όλες τις γυναίκες να απευθυνθούν στα σημεία πώλησης των προϊόντων Estee Lauder και να αγοράσουν με 10,50€ το εξαιρετικό βραχιολάκι.
Ένα κόσμημα για τον καρπό της σύγχρονης γυναίκας. Μία έμπρακτη βοήθεια για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες που την έχουν ανάγκη.
Ευάγγελος Φιλόπουλος
Πρόεδρος Ε.Α.Ε.
Ευάγγελος Φιλόπουλος
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650