210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Blog

Οι νέοι δίνουν το παράδειγμα

Σε μια περίοδο που μας έχουν καταθλίψει οι αρνητικές ειδήσεις αποτελεί βάλσαμο ψυχής η ενέργεια του 15χρoνου μαθητή να μαζέψει χρήματα και να δωρίσει μάσκες για τους ογκολογικούς ασθενείς στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Χρήστο σε ευχαριστούμε για την γενναία σου πράξη που μας γέμισε αισιόδοξα συναισθήματα.

Παραθέτουμε την συνοδευτική επιστολή που δεχθήκαμε στα κεντρικά μας γραφεία.

Ονομάζομαι Χρήστος Μ…………. είμαι 15 χρονών και μαθητής της Α Λυκείου. Παρακολουθώ με ιδιαίτερη αγωνιά τους τελευταίους μήνες τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που περνάει η χώρα μας και ολόκληρος ο κόσμος λόγω του κορωνοιού. Ένας εχθρός αόρατος και ύπουλος που βρίσκει την παγκόσμια κοινότητα απροετοίμαστη και ανήμπορη προς τον παρόν να αντιδράσει αποτελεσματικά και δοκιμάζει τον τρόπο ζωής μας. Ως νέος άνθρωπος αισθάνομαι χρέος μου να δώσω μια ελάχιστη βοήθεια κι εγώ στην καθημερινή τιτάνια προσπάθεια που καταβάλετε στο να κάνετε καλά τους συνανθρώπους μας και συμπολίτες μας. Διαβάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση για αγορά και διάθεση μασκών σε ασθενείς με καρκίνο, έκανα μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων από διάφορους συγγενείς και φίλους και προχώρησα στην αγορά μασκών τις οποίες σας αποστέλνω σήμερα. Καλό κουράγιο και πιστεύω ότι το τέλος αυτής της δοκιμασίας θα μας βρει όλους νικητές, πιο δυνατούς και πιο αισιόδοξους.

Μ.Χρήστος – Επιστολή

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650