210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Blog

Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. – Δράσεις & Προληπτικές εξετάσεις σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγία Όλγα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.Ι.Φ.Η.Μ ΤΗΣ Ε.Α.Ε ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.

Μετά την παράδοση την Τετάρτη 21/4 μασκών προστασίας στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο – Αγία Όλγα, προσφορά της Ε.Α.Ε ακολούθησε προγραμματισμένη επίσκεψη στα γραφεία της Διοίκησης της προέδρου του Ενιαίου παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε κ. Ελισσάβετ Γεωργιάδου και της ειδικής Γραμματέως κ. Μαρίας Στασινοπούλου με τον Διοικητή του Γ.Ν. Κωνσταντοπούλειο Αγία Όλγα, κ. Πρίφτη Χαράλαμπο, στην οποία παρευρέθηκε και η Διευθύντρια της Μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής κ. Μπακαλιάνου Κωνσταντίνα.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της γνώσης των δράσεων και του έργου της Ε.Α.Ε του κ. Πρίφτη και το ενδιαφέρον του και η αποκάλυψη ότι στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνεται και εθελοντική προσφορά του στο παρελθόν σε Δ.Σ της μεγάλης οικογένειας της Ε.Α.Ε.

Μέσα από ένα πολύ εποικοδομητικό διάλογο, κατά τον οποίο κατατέθηκαν προτάσεις και απόψεις με στόχο την συνεργασία μας και προγραμματισμό δράσεων πρόληψης υγείας, αποφασίστηκε από κοινού:

  • Η διοργάνωση ενημερωτικών επιστημονικών καταρχήν διαδικτυακών ομιλιών, από το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό των κλινικών του Νοσοκομείου.
  • Η καθιέρωση εβδομάδας προληπτικών εξετάσεων υγείας, κύρια για τον καρκίνο.
  • Η καθιέρωση κάθε χρόνο ημέρας αιμοδοσίας τον μήνα Μάιο, για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών του Νοσοκομείου, στη μνήμη των αείμνηστου Βλασσά Παναγιώτη, Αντιδημάρχου Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, Προέδρου της Ίριδας και Αντιπροέδρου του
    Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε, καθώς επίσης και του αείμνηστου Μαγκαναδέλη Βασιλείου, εκδότη της «ΙΟΝΙΑΝΕΤ».

Τέλος αποφασίστηκε η συνέχεια του διαλόγου και της επικοινωνίας μας, για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων με την επιστημονική συμβολή και της κ. Μπακαλιάνου Κωνσταντίνας.

Θερμά ευχαριστούμε:
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650