210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Blog

Πασχαλινή προσφορά αγάπης της Ε.Α.Ε. στους ασθενείς του ΚΗΝ Νίκος Κούρκουλος που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία θα μοιράσει τη Μεγάλη Τρίτη στις 12:00 στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», 80 πασχαλινά δωράκια στους ασθενείς  που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική χειρονομία την ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ “ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ” που μας προμηθεύσε με 80 Πασχαλινά Τσουρέκια και τον ΣΥΛΛΟΓΟ “ΛΑΝΑΣΣΑ” που μας προμήθευσε με Πασχαλινές Λαμπάδες, Βιβλία και πλεχτά καλαθάκια.

Ογδόντα (80) λαμπάδες μαζί με τον αντίστοιχο αριθμό σε τσουρέκια που ευγενικά μας έδωσε η Αρτοβιομηχανία «Καραμολέγκος» θα τοποθετηθούν σε καλαίσθητες χάρτινες οικολογικές Σακούλες με Πασχαλινή διακόσμηση και θα δοθούν αυτές τις γιορτινές μέρες της Μεγάλης Εβδομάδος, ως χειρονομία αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης στους ασθενείς στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», το οποίο αποτελεί τμήμα του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας».

Τα βιβλία θα δοθούν στην βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου η οποία έχει μεγάλη επισκεψιμότητα από τους ασθενείς και τους συνοδούς τους

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την εταιρεία “ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.” και τον Σύλλογο “ΛΑΝΑΣΣΑ”, τις διοικήσεις και το προσωπικό τους που με την ευγενική τους Προσφορά Αγάπης, θα δώσουν χαρά και χαμόγελο σε νοσούντες ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά και δίνουν καθημερινά την δική τους μάχη.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650