210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Εκδήλωση τιμής για την Πρόεδρο του Παραρτήματος Ιωαννίνων

Εκδήλωση τιμής για την Πρόεδρο του Παραρτήματος Ιωαννίνων

8 Μαρτίου, 2018

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Ιωαννίνων

    Την ημέρα της γυναίκας επέλεξε ο Δήμος Ιωαννιτών για να τιμήσει δύο γυναίκες με ξεχωριστή δράση και προσφορά στην κοινωνία των Ιωαννίνων.

    Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου, το ΔΗΠΕΘΕ και το Πνευματικό Κέντρο επέλεξαν να τιμήσουν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση την πρόεδρο του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, ακαδημαϊκό και ομότιμη καθηγήτρια Παθολογοανατομίας και Νίκη Αγνάντη και την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων Νατάσα Μπέγκα. 

    Στην αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου, εκτός από τις επίκαιρες αναφορές στην Ημέρα της Γυναίκας, παρουσιάστηκε λεπτομερώς το έργο και η προσφορά των δύο τιμώμενων γυναικών.

    Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η αναφορά στον Χαράλαμπο Μπάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από τέσσερα χρόνια, και η απόδοση τιμητικής πλακέτας στη σύζυγό του από τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα.

    Όπως εύστοχα παρατήρησε η προέδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων κα Αρετή Τασούλα, ο Χαράλαμπος Μπάτσης τιμάται ως ο άνθρωπος «που έσωσε τη ζωή πολλών γυναικών».

    Την εκδήλωση έκλεισε η παράταση «Το μικρό πόνι», του πολυβραβευμένου Ισπανού συγγραφέα, Πάκο Μπεθέρα, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και την Ρηνιώ Κυριαζή.

    Συγχαρητήρια στην κα Αγνάντη και στο Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Ιωάννινα.

    Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

    Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

    Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650