215.215.1650 - 210.38.26.600

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Λοκρίδος – Ημερίδα “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.”

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Λοκρίδος – Ημερίδα “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.”

21 Μαρτίου, 2018

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε.

   
  Το παράρτημα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος “ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ κ ΣΧΟΛΕΙΟ”,  διοργάνωσε Ημερίδα στις 21 Μαρτίου με θέμα “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ κ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ” στους μαθητές των Γυμνασίων- Λυκείων Μαλεσίνας κ Μαρτίνου. Το πρόγραμμα εκπόνησε η κ. Μπούρντα Παναγιώτα Ιατρός Γυναικολόγος… Γ.Γ. του Παραρτηματος Λαμίας της Ε.Α.Ε.

  Τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία πρέπει να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την υγειά τους, επομένως η Σεξουαλική Αγωγή δεν θεωρείται μόνο ένα προληπτικό μέτρο για την αντιμετώπιση των Σ.Μ.Ν. αλλά μπορεί να συνεισφέρει στην ατομική ανάπτυξη και στην καλλιέργεια ισορροπημένων διαπροσωπικών σχέσεων. Τα παιδιά άκουσαν με μεγάλη προσοχή και έκαναν εύστοχες ερωτήσεις.

  Ευχαριστούμε τους διευθυντές των Σχολείων Μαλεσίνας και Μαρτίνου κυρίες Μπαφούτσου Μαρία, Παναγιώτου Πελαγία, Παπαθανασιου Γεωργία και τον διευθυντή κ. Κακαβά, καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την αρίστη συνεργασία.

   

  Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

  Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

  Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650