210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Μουσική Εκδήλωση “Greatest Movie Soundtracks” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μουσική Εκδήλωση “Greatest Movie Soundtracks” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

21 Μαρτίου, 2018 21:00 - 23:00

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Συγγρού 143 Ν.

2109315600

Οργανώθηκε από

    “Greatest Movie Soundtracks” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την !

     

    Το The Cadena Project και η ΑΜΚΕ Creatists συμπράττει με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και γιορτάζουν μαζί την πρώτη μέρα της άνοιξης!

    Η πιο πετυχημένη του The Cadena project, μεταφέρεται αυτή τη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για έναν κοινό καλό σκοπό!

    Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος «», που λειτουργεί ν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία  σε έφηβους που εμφάνισαν τη νόσο ή την βιώνουν μέσα στην οικογένεια τους, με πολυεπίπεδη ψυχοκοινωνική υπο από τους ψυχολόγους της  έχοντας στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

    Συμμετέχουν και αγκαλιάζουν με τις φωνές τους ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Χαριτίνη Πανοπούλου  και το γυναικείο trio 1,2,3 Swing!

    H Eλληνική Aντικαρκινική Eταιρεία φέτος συμπληρώνει συνεχούς δράσης στην ενημέρωση του πληθυσμού, την εκπαίδευση επαγγελματιών ς, τον αντικαπνιστικό αγώνα, την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, την διεξαγωγή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, την φιλοξενία ασθενών, και την ψυχοκοινωνική συμβουλευτική.

    Για κρατήσεις θέσεων : Στα τηλέφωνα: 210 9315600, 6980230972

    www.ticketservices.gr,  www.thecadenaproject.com, στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public.

    Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 21.00

    Γενική είσοδος: 12 ευρώ

     

    Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου

    Διαβάστε αναλυτικά για την Παράσταση The Greatest Movie Soundtracks


    Μουσική πανδαισία & απόλαυση καλού γούστου ήταν η εμπνευσμένη καλλιτεχνική δημιουργία που απολαύσαμε όλοι όσοι είμαστε τυχεροί και βρεθήκαμε στο Γυάλινο μουσικό θέατρο. Ο Γεώργιος και η Μαρίνα Τσοκάνη, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Χαριτίνη Πανοπούλου και οι 1 2 3 Swing μάγεψαν το κοινό. Αξίζει να ακούσετε δείγματα της όμορφης βραδιάς. Το Gardena project και η ΕΑΕ θα βρεθούν ξανά.

    Gepostet von Ευάγγελος Φιλόπουλος am Donnerstag, 22. März 2018

    Gepostet von Ευάγγελος Φιλόπουλος am Donnerstag, 22. März 2018

    Gepostet von Ευάγγελος Φιλόπουλος am Donnerstag, 22. März 2018

    Gepostet von Ευάγγελος Φιλόπουλος am Donnerstag, 22. März 2018

     

    Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

    Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

    Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650