210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Λοκρίδος – Ημερίδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Παράρτημα Λοκρίδος – Ημερίδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

9 Δεκεμβρίου, 2022 18:00 - 20:00

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Λοκρίδος

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Μαρουλιώ Σταθουλοπούλου

Το Παράρτημα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με το Σύλλογο γυναικών Λιβανατών η “ΠΥΡΡΑ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Λοκρών και της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος διοργανώνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών Ημερίδα Ενημέρωσης του κοινού για τη σημασία της Πρόληψης στον Καρκίνο του Μαστού.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λοκρίδος, Χειρουργός Μαστού, κ. Μαρουλιώ Σταθουλοπούλου, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με τίτλο “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ – Διαχείριση του φόβου και της καθημερινότητας. Tips & Tricks”.


Μία ακόμα εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Κατάστημα στις Λιβανάτες.
Είναι πραγματικά συγκινητικό με πόσο ενδιαφέρον προσέρχονται τόσοι άνθρωποι να ακούσουν αυτές τις ενημερώσεις και πόση απήχηση έχουν. Νιώθω πραγματικά ευτυχής και υπερήφανη όταν παρουσιάζω θέματα που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου μαστού, καθώς και αποσπάσματα από το βιβλίο που γράψαμε με την αγαπημένη μου φίλη κ. Ελίνα Ψημίτη, « Καρκίνος του Μαστού Διαχείριση του Φόβου και της Καθημερινότητας TIPS & TRICKS»
συνομιλώντας με ένα τόσο ώριμο κοινό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του ΔΣ του Παραρτήματος Αντικαρκινικής Λοκρίδος, το Σύλλογο γυναικών Λιβανατών
«Η ΠΥΡΡΑ» και την Πρόεδρο, κ.Ιωάννα Θεοδοσίου, για την τιμητική πρόσκληση να οργανώσουμε μαζί αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Ευχαριστούμε επίσης το Δήμαρχο κ.Αθανάσιο Ζεκεντέ για τη διαρκή στήριξη του Παραρτήματος μας αλλά και όλων των φορέων που πραγματοποιούν τέτοιες δράσεις. Και βέβαια, ευχαριστούμε από καρδιάς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιωτιδος, κ.κ. Συμεών γιατί η παρουσία του δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα και αίγλη σε κάθε τέτοια εκδήλωση ειδικά όταν συμμετέχει διαδραστικά και ο ίδιος με τη σοφία και την εμπειρία του και προτείνει καινοτόμες ιδέες και σχέδια! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φορείς από την τοπική αυτοδιοίκηση και συλλόγους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τις εκλεκτές συναδέλφους τη γυναικολόγο κ. Παναγιώτα Μπουρντά και την παιδίατρο κ.Μαιτα Γιαννοπούλου που συνομίλησαν με το κοινό και έδωσαν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στη δική τους επαγγελματική ιδιότητα.
Αγαπητά μέλη, το παράρτημά μας συμμετέχει και οργανώνει πάντα ενδιαφέρουσες δράσεις και εύχομαι να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε πολλά και σπουδαία με τη νέα χρονιά.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650