215.215.1650 - 210.38.26.600

Παράρτημα Στυλίδας – Φωταγώγηση με ρόζ χρώμα το Δημαρχείο της Στυλίδας

Παράρτημα Στυλίδας – Φωταγώγηση με ρόζ χρώμα το Δημαρχείο της Στυλίδας

16 Οκτωβρίου, 2020

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. & Αν. Φθιώτιδας

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Ευγενία Τσαλίκη

Το Παράρτημα Στυλίδας και Ανατολικής Φθιώτιδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας πραγματοποίησε σήμερα συμβολική με χρώμα το Δημαρχείο της πόλης μας / εκστρατεία ενημέρωσης για το Καρκίνο του Μαστού/ με τη συνεργασία και βοήθεια της Δημάρχου Στυλίδας Κας Βιργινίας Στεργίου η οποία πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και ανέλαβε όλα τα έξοδα . Την ευχαριστούμε θερμά για την Ευαισθησία της!!!!! Επίσης ευχαριστούμε και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κα Ειρήνη Ζαγαριώτου.

Στη συνέχεια μοιράστηκε έντυπο υλικό στις γυναίκες στη πλατεία και τα καταστήματα. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να διαδοθεί η σημασία της Πρόληψης και της Έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου τού Μαστού !!! Είναι σημαντικό να τονιστεί οτι παρά τις απαιτήσεις της σημερινής Κοινωνίας, η γυναίκα πρέπει να αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο για τον προληπτικό έλεγχο, καθώς η Έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού σώζει ζωές !!!! ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ !!!!!

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650