210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Εκδήλωση Παραρτήματος Λαμίας – Κοπή Πίτας

Εκδήλωση Παραρτήματος Λαμίας – Κοπή Πίτας

26 Φεβρουαρίου, 2018 18:30 - 20:30

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Λαμίας

    Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και 12 δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στα φλουριά της βασιλόπιτας, σήμερα η εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Λαμίας στον πολυχώρο “Πολιτεία στον Άγιο Λουκά, για την σωστή ενημέρωση και τον σκοπό της πρόληψης – έγκαιρης διαγνωσης.

    Tο απόγευμα στις 18:00 σας περιμένω όλες και όλους στον πολυχώρο “Πολιτεία” στην κοπή της βασιλόπιτας μας. ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ

    Οι 12 τυχεροί των φλουριών κερδίζουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, (ενημερώνουμε και παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας να προσέχουν την υγεία τους), προσφορά καταξιωμένων γιατρών της Λαμίας, με υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό:

    Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος (Βύρωνος 29) ψηφιακή μαστογραφία. Λαζάρου Ιωάννης (Αβέρωφ 4) ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Μπελτεγρής Ιωάννης (Βύρωνος 28) ψηφιακή μαστογραφία. Παπαγεωργίου Ιωάννης (Βύρωνος 38) μέτρηση οστικής πυκνότητας. Πρεμέτης Αλέξανδρος (Έσλιν 31) υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας. Ψαρράς Χαράλαμπος (Βασιλικών 19) μαγνητική τομογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Πολυιατρείο Ίαση (Λεωφ.Καλυβίων16) 2 ψηφιακές μαστογραφίες και 2 μετρήσεις οστικής πυκνότητας.

    Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη στην κοινή προσπάθεια, για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου !!!

    Τα ζαχαροπλαστεία Δερνίκας Απόστολος στην Μακρακώμη (Μπακογιάννη Παύλου 25, 2236022424) και Αγαπητός Κωνσταντίνος στην Λαμία (Θερμοπυλών 30, 2231043673 ) προσφέρουν τις βασιλόπιτες. Ο πολυχώρος “Πολιτεία” (Άγιο Λουκά, 2231067113) παραχωρεί την αίθουσα και το Σύγχρονο ωδείο Λαμίας “Κέφος” (Παπακυριαζή Ιωάννη 4 & Τσακάλωφ 6, 2231033764) θα μας ταξιδέψει με ξεχωριστές μουσικές ερμηνείες.

    Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο εθελοντικό έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας !!!

    Τέλος η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια κυρία Μαρία Γλουστιάνου (Μsc εργασιακής ψυχολογίας, υπεύθυνη σχολών γονέων δυτικού τομέα Αττικής, Άγ. Κων/νος Φθιώτιδος 2235033281), σε μια μοναδική ομιλία με θέμα: “Η ζωή δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Είναι κάτι που ενεργά επιδιώκουμε”. Ευχαριστούμε και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !!!

    Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο, που έχει σκοπό να γίνει κοινή πεποίθηση, ότι η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση είναι βασικοί παράγοντες υγείας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών της Λαμίας, ώστε να καταφεύγουν συστηματικά σε προληπτικό έλεγχο, προς όφελος της υγεία τους.

    Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 6μμ πολυχώρος “Πολιτεία” Άγιο Λουκά, Λαμία


    Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών της Φθιώτιδας και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Λαμίας, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου “Πολιτεία” Άγιο Λουκά στη Λαμία.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κύριος Ευθύμιος Καραΐσκος, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων κυρία Βίβιαν Αργύρη και Γεώργιος Λάμπρου, η πρ. βουλευτής Φθιώτιδος κυρία Ελένη Μακρή Θεόδωρου, ο πολιτευτής κύριος Δημήτρης Κατσικονούρης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος, ο κύριος Παναγιώτης Παρχαρίδης αναπλ. μέλος ΔΣ ΓΝ Λαμίας, ο πρ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο πρ. αντιδήμαρχος Δημήτρης Σιλεούνης, πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, πρόεδροι συλλόγων – φορέων, η πρόεδρος του παραρτήματος Λοκρίδος κυρία Αθανασία Καβάλα Πιτσόγιαννη, η πρόεδρος του παραρτήματος Στυλίδος κυρία Ευγενία Τσαλίκη και η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Δομοκού “Φιλαρέτη” Μαίρη Γκούβα.

    Η πρόεδρος του παραρτήματος Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της: ότι με τη συνεισφορά των μελών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στοχεύει στην ευημερία των συμπολιτών μας, και με την σωστή πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, όπου δεν σχετίζεται με κέρδος ή καριέρα, προσπαθούμε να αναδείξουμε την ανάγκη του ανθρωπισμού, επιτυγχάνοντας την αλληλεγγύη αλλά πάνω από όλα την ανθρωπιά που ο καθένας μας αξίζει.

    Την εκδήλωση πλαισίωσε με μαγικές μελωδίες και υπέροχα τραγούδια, το σύγχρονο ωδείο Λαμίας “Κέφος”   (Παπακυριαζή Ιωάννη Τσακάλωφ 6, 2231033764) και η  ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια κυρία Μαρία Γλουστιάνου,  (Μsc εργασιακής ψυχολογίας, υπεύθυνη σχολών γονέων δυτικού τομέα Αττικής, Άγ. Κων/νος Φθιώτιδος 2235033281), μίλησε για την ζωή  που δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Είναι κάτι που ενεργά επιδιώκουμε.

    2 τυχεροί συμπολίτες μας κέρδισαν  δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις προσφορά καταξιωμένων γιατρών της Λαμίας: Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος (Βύρωνος 29) ψηφιακή μαστογραφία. Λαζάρου Ιωάννης (Αβέρωφ 4) ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Μπελτεγρής Ιωάννης (Βύρωνος 28) ψηφιακή μαστογραφία. Παπαγεωργίου Ιωάννης (Βύρωνος 38) μέτρηση οστικής πυκνότητας. Πρεμέτης Αλέξανδρος (Έσλιν 31) υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας. Ψαρράς Χαράλαμπος (Βασιλικών 19) μαγνητική τομογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Πολυιατρείο Ίαση (Λεωφ.Καλυβίων16) 2 ψηφιακές μαστογραφίες και 2 μετρήσεις οστικής πυκνότητας.

    Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία Δερνίκας Απόστολος στην Μακρακώμη (Μπακογιάννη Παύλου 25, 2236022424) και Αγαπητός Κωνσταντίνος στην Λαμία (Θερμοπυλών 30, 2231043673 ).

    Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

    Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

    Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650