210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ – Έκθεση Χειροτεχνών & Αντικαπνιστική Δράση

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ – Έκθεση Χειροτεχνών & Αντικαπνιστική Δράση

19 Μαΐου, 2018 μέχρι 20 Μαΐου, 2018 11:00 - 22:00

Οργανώθηκε από

E.A.E Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Γεωργιάδου Βέτα

Το ενιαίο παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,  σας προσκαλεί στην Έκθεση Χειροτεχνών , δημιουργών μελών του ενιαίου παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. και σε Αντικαπνιστική Δράση.

Σάββατο 19 – Κυριακή 20 Μαίου στην Βίλλα Στέλλα, Γαλήνης & Σοφίας 1, Ν. Ηράκλειο.

Ωράριο λειτουργίας Σάββατο και Κυριακή 10 πμ έως 10μμ

Την Κυριακή στις 8.30μμ σας περιμένουμε με κοκτέιλ φυσικών χυμών, μουσική και χορό.

Είσοδος Ελεύθερη.


Περίπου 15 εκθέτριες-μέλη του ενιαίου παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.), παρουσίασαν τις εκλεκτές δημιουργίες τους, τόσο χειροτεχνημάτων όσο και προϊόντων υγιεινής διατροφής, που παρασκευάζονται με αγνά υλικά. Η έκθεση ήταν κομμάτι της πολύ πρωτότυπης αντικαπνιστικής εξόρμησης που οργάνωσε το παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ.το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαϊου 2018, στον πολιτιστικό χώρο «Βίλλα Στέλλα», στο Ηράκλειο Αττικής. Στόχος η λάμψη της δημιουργίας και της τέχνης να φωτίσει και να υπογραμμισει τα μηνύματα για τις καταστροφικές συνέπειες του τσιγάρου.

Οι δημιουργίες των εθελοντριών του παραρτηματός μας απέσπασαν την προσοχή και τον θαυμασμό του κόσμου που αγκάλιασε έμπρακτα την εκδήλωση. Αυτή την ευκαιρία αξιοποίησαν και οι εθελοντές μας για να μεταδόσουν τα συνθήματα της 31ης Μαϊου, της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καπνίσματος!

Μαζί με τα συγχαρητηριά της στις δυναμικές εθελόντριες, η Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. και δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής», κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, παρουσίασε το κεντρικό σύνθημα της εξόρμησης, «Ναι στην Τέχνη και τη Δημιουργία – ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ», και υπογράμμισε ότι όλοι μαζί προσπαθούμε με κάθε τρόπο και με τέτοιου είδους εκδηλώσεις να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στη διακοπή του καπνίσματος.

Το δημιουργικό αλλά και όμορφο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με ένα υπέροχο κοκτέιλ φυσικών χυμών, μουσική και πολύ χορό.

Το επόμενο ραντεβού των φίλων μας στο ενιαίο παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. θα έχει ορισθεί στον Δήμο Ηρακλείου, στις 30 και 31 Μαΐου, όπου έχει προγραμμαστισθεί δωρεάν μαστογραφία. Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να φρονίσουν να κλείσουν εγκαίρως το ραντεβού τους.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650