210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Θεατρική Παράσταση “Παρ’ όλα αυτά” στην Θεσσαλονίκη

Θεατρική Παράσταση “Παρ’ όλα αυτά” στην Θεσσαλονίκη

10 Μαΐου, 2018 21:00 - 23:00

Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης

Leof. Meg. Alexandrou, Thessaloniki 546 21

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε.

    Θεατρική Παράσταση

    “Παρ’ όλα αυτά”
    Εννιά μαρτυρίες γυναικών για τον καρκίνο
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Η παράσταση που αγκαλιάστηκε  με ιδιαίτερη θέρμη από το Αθηναϊκό κοινό, το οποίο γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του «Από Μηχανής» Θεάτρου, σε όλες τις παραστάσεις του, λαμβάνοντας ένθερμες κριτικές, παρουσιάζεται για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη, με την ευγενική υποστήριξη του ΚΘΒΕ.

    Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσκαλεί την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στη Θεσσαλονίκη να παρουσιάσει την πρωτοποριακή θεατρική παράσταση «Παρ’ όλα αυτά. Εννιά μαρτυρίες γυναικών για τον καρκίνο», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στις 21.00, στο Βασιλικό Θέατρο.

    Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Κέντρου για την Υποστήριξη, την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Ψυχοκοινωνική Ογκολογία (ΚΕ.Υ.Ε.Ε.Ψ.Ο.) της Ε.Α.Ε. για την υποστήριξη των ασθενών που επιβίωσαν της ασθένειας του καρκίνου, υπό στην επιστημονική ευθύνη του Ιωάννη Ντίνου, Κλινικού Ψυχολόγου.

    Η είσοδος θα είναι και πάλι ελεύθερη, ώστε όλοι και όλες να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη θεατρική μας ομάδα επί σκηνής. Για όλους εκείνους που θα ήθελαν να συμμετέχουν πιο ενεργά στις πρωτοβουλίες μας θα υπάρχει η δυνατότητα στο περιθώριο της παράστασης να εγγραφούν μέλη Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ή και να προσφέρουν απλώς μια μικρή οικονομική δωρεά.

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 210-38.26.600, 210- 6456713  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  9πμ-5μμ

    Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου

    Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

    Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

    Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650