210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Καρδίτσας – Δωρεάν Μαστογραφίες

Παράρτημα Καρδίτσας – Δωρεάν Μαστογραφίες

25 Οκτωβρίου, 2018

Οργανώθηκε από

E.A.E. Παράρτημα Καρδίτσας

  • Ακροατήριο

    50 γυναίκες

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Ερμιόνη Βασίλου

Το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στηρίζει το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Kαρδίτσας το οποίο προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες στις 25 Οκτώβρη 2018.

Το παράρτημά μας θα βρίσκεται εκεί και θα διανέμει ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και θα ενημερώνει τις γυναίκες γιά θέματα πρόληψης του καρκίνου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η 25η Οκτωβρίου είναι η μέρα που είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στον αγώνα  κατά του καρκίνου του μαστού .Το Διαγνωστικό εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας, με τη συμπαράσταση του  παραρτήματος της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  συμμετέχοντας ενεργά και ουσιαστικά στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού προσέφερε σε 50 γυναίκες δωρεάν έλεγχο με 3D ψηφιακή Μαστογραφία-Τομοσύνθεση στον μοναδικό στον νομό 3D ψηφιακό Μαστογράφο.

Το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά την κ. ΤΣΑΦΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και όλο το προσωπικό της EUROMEDICA Καρδίτσας για την ευαισθησία  τους στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και για την προθυμία τους στην εξυπηρέτηση των γυναικών που έκαναν μαστογραφία .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον γενικό χειρουργό μαστού κ. ΒΑΣΙΛΗ ΟΥΠΑ για τις συμβουλές και τον επιπλέον δωρεάν μαστολογικό έλεγχο .

Θερμές ευχαριστίες στο ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την φωταγώγηση του βάθρου του ανδριάντα του Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας  με ροζ χρώμα με σκοπό την υπενθύμιση της αρχής του   αντικαρκινικού αγώνα ότι <<Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ >>

Τέλος τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι συνεχής και σημαντικός αλλά τα μηνύματα είναι πολλά, σημαντικά και ελπιδοφόρα.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650