210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Λιβαδειάς – Ομιλία “Ακολούθησε το ουράνιο τόξο σου”

Παράρτημα Λιβαδειάς – Ομιλία “Ακολούθησε το ουράνιο τόξο σου”

12 Φεβρουαρίου, 2020 18:30 - 20:30

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε Παράρτημα Λιβαδειάς

  • Ομιλητής

    Μοσχούλα Μπέστα

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Στέλλα Ταπανλή

Το παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει ομιλία με θέμα “Ακολούθησε το ουράνιο τόξο σου” την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6.30 μμ στο κέντρο Πρόληψης “Λουκάς Ν. Δέδες” στη Λιβαδειά.


Μια ακόμα επιτυχημένη «οικογενειακή» εκδήλωση στο Κέντρο μας, «Λουκάς Ν. Δέδες» στη Λιβαδειά. Ίσως την πιο σημαντική, την πιο ουσιαστική ομιλία της δικής μας Μοσχούλας Μπέστα (Αντιπρόεδρος στο Παρ. ΝΙ.Φ. Η.Μ).

Άνοιξε η καρδιά μας και δέχθηκε τόσα συναισθήματα, που ήταν δίπλα μας και δεν τα είχαμε δει… ακόμη… Αυτή τη μαγική λέξη, την προσθέσαμε στο λεξιλόγιο μας και νιώσαμε, πως ΑΚΟΜΗ μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!!

Η Μοσχούλα μάς έδωσε μαθήματα ζωής με έναν τρόπο τόσο απλό, τόσο άμεσο, σα να πίνεις νερό, να αναπνέεις, να κάνεις βόλτα και να ακούς σοφά λόγια, δοσμένα με την έγνοια, την αγάπη μιας γυναίκας, που έχει κάνει το επάγγελμα της Life Coacher , «ιεραποστολή», να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει πατημασιά ευτυχίας, ευζωίας, μέσα από παραδείγματα της καθημερινότητας, παίζοντας με τις λέξεις, τα νοήματα, ζωγραφίζοντας το ουράνιο τόξο της ζωής μας, όχι με 7 αλλά με 800 αποχρώσεις ζωής!!!

Μετά διασκεδάσαμε τρώγοντας στο υπέροχο «ΞΑΡΓΟΥ» της Γιάννας μας!!! Οι καλεσμένες είπαν, ότι τόσο νόστιμα φαγητά δεν είχαν φάει στη ζωή τους!!!

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650