210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης – Ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου

Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης – Ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου

16 Οκτωβρίου, 2019 11:00

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης

  • Ομιλητής

    Κωνσταντίνος Πολυζωίδης - Σκεπαστιανός Πέτρος - Γεώργιος Κεσίσης - Ηλίας Πεσσάχ

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Λάμπρου Σταύρος

Το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, μαζί με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

“Πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου – Σύγχρονες Προσεγγίσεις”

  • Παχυσαρκία και καρκίνος
  • Μεταμόσχευση μυελού των οστών

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος” ΔΙ.ΠΑ.Ε – Σίνδος



Την Τετάρτη 16-10-2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη της Σίνδου ημερίδα με θέμα “Πρόληψη & Θεραπεία του Καρκίνου Σύγχρονες Προσεγγίσεις”. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος-ΔΙ.ΠΑ.Ε (με την αρωγή των μελών της επιστημονικής επιτροπής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης κ.κ. Μακρή Στυλιανή και Λαβδανίτη Μαρία που είναι Αναπληρώτριες Καθηγήτριες του ΔΙ.ΠΑ.Ε). Τα επιμέρους θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν ήταν:

  • Παχυσαρκία και Καρκίνος από τον κο Γεώργιο Κεσίση (Παθολόγος Ογκολόγος) και
  • Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών από τον κο Ηλία Πεσσάχ (Ιατρός-Αιματολόγος)

Την ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 300 φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων υγείας και κυρίως από τμήματα Νοσηλευτικής και Βιοϊατρικών Επιστημών και παρευρέθηκαν εκ μέρους της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ο κος Λάμπρου και ο κος Πολυζωίδης οι οποίοι απεύθυναν και χαιρετισμό. Η ημερίδα εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Ευχόμαστε και στο μέλλον να πραγματοποιούνται παρόμοιες εκδηλώσεις που να ενημερώνουν τους νεαρούς ενήλικες για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650