210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020

Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020

31 Ιανουαρίου, 2020 20:30 - 23:30

Οργανώθηκε από

E.A.E Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Γεωργιάδου Βέτα

Το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8.30 μ.μ, στο μεζεδοπωλείο “Το Κλειδί”, Αγίου Φανουρίου 38, Ίλιον.

Καλωσορίζουμε την νέα χρονία, με μία όμορφη βραδιά με ζωντανή μουσική, πλούσιο μενού, δώρα, πολύ χορό και αγάπη.

Δηλώστε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ ή στην Γραμματεία μας, τηλ. 2130337798


Το βράδυ της Παρασκευής (31/1), σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής του Ιλίου, το Ενιαίο Παράρτημα Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια όμορφη βραδιά με ζωντανή μουσική, πλούσιο μενού, πολλά δώρα και χορό, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία.

Ευλογία-κοπή πίτας
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον π. Βασίλειο, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γαβριήλ, ο οποίος δεν παρέστη λόγω του πένθους για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Νέας Ιωνίας κυρού Κωνσταντίνου, εξέφρασε τις δικές του ευχές και έκοψε το πρώτο κομμάτι, το οποίο αφιέρωσε στον Ιησού Χριστό.

Η κ. Γεωργιάδου
Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε., κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και έκοψε το δεύτερο κομμάτι, αφιερώνοντάς το στην ευεργέτιδα της Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Μαριάννα Λάτση για τη σημαντική δωρεά της για την κατασκευή του Πρότυπου Ογκολογικού Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας στη Θεσσαλονίκη.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650