210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ – Παρουσίαση βιβλίου “Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ”

Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ – Παρουσίαση βιβλίου “Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ”

9 Μαΐου, 2022

Οργανώθηκε από

E.A.E Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ

  • Ομιλητής

    Νίκος Κακαδιάρης

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Γεωργιάδου Βέτα

Το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώσε την Δευτέρα 09 ΜΑΙΟΥ παρουσίαση βιβλίου του κ. Νίκου Κακαδιάρη “Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ” στην αίθουσα του Ιωνικού Συνδέσμου.

Η παρουσίαση του βιβλίου του “Η ζωγραφική των ναών της Καππαδοκίας” είχε πέρα από το πολιτιστικό ενδιαφέρον και κοινωνικό σκοπό εφόσον τα έσοδα από την πώληση συγγραφέας και Ιωνικός Σύνδεσμος αποφάσισαν να τα διαθέσουν για την ενίσχυση του έργου του Ενιαίου Παραρτήματος Ν. Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους τον συγγραφέα Νίκο Κακαδιάρη και τον πολιτιστικό Ιωνικό Σύνδεσμο που στηρίζει το έργο μας και για την δυνατότητα που μας έδωσαν με σύντομο χαιρετισμό μας, να παρουσιάσουμε στην εκδήλωση αυτή την σύνδεση πολιτισμού τεχνών με την υγεία και ιδιαίτερα την ψυχική, μέσα από το “Ariadni Project”, που αφορά νέα άτομα επιβιώσαντες του καρκίνου.
Ιδιαίτερα την Μητρόπολη μας που στέκεται αρωγός μας από την ίδρυση του Παραρτήματος μας.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650