210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Πάτρας – Εκδήλωση βράβευσης μαθητών διαγωνισμού ζωγραφικής

Παράρτημα Πάτρας – Εκδήλωση βράβευσης μαθητών διαγωνισμού ζωγραφικής

Περισσότερα

Για να επιβεβαιωθεί

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Πάτρας

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Αργυρίου Αθανάσιος

Σε μία σεμνή τελετή, το Παράρτημα της Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, το απόγευμα της Παρασκευής της 17ης Μαρτίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, απένειμε στους μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Ρίου, Αβύθου Αιγιαλείας, Ακράτας, 1ου Ειδικού Σχολείου Πατρών, Χαλανδρίτσας, Κάτω Αχαΐας, Κάτω Καστριτσίου, 10ου, 46ου, 50ου και 56ου Δημοτικού Πατρών, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε το Παράρτημα, με τίτλο ‘Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ’, συνολικά σε 166 παιδιά, το καλαίσθητο λεύκωμα των έργων τους.

Η χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών ήταν απερίγραπτη. Αυτοί οι μικροί αυριανοί πολίτες εξέφρασαν με χρώματα και σχέδια, με εκπληκτική παραστατικότητα, την εμπειρία και τα συναισθήματα, αλλά και την πίεση που δέχτηκαν την περίοδο του κορονοϊού. Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για ένα καλύτερο κόσμο, αποτύπωσαν τα όνειρά τους, τους στόχους τους, τις ελπίδες τους με φαντασία και ευρηματικότητα αλλά και με σαφήνεια και πρακτική θέση.

Η συνεργασία κατά την διάρκεια του διαγωνισμού με την Διεύθυνση πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ήταν σημαντικότατη. Η έκδοση του λευκώματος πραγματοποιήθηκε με τη υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της εκτυπωτικής εταιρείας «Ταχύτυπο».

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Χαράλαμπο Μπονάνο και τον κ. Αλέξη Μεντζελόπουλο. Ευχαριστούμε θερμά επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που καθοδήγησαν τα παιδιά. Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διεύθυνση του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ που πάντα στηρίζει το έργο της Ε.Α.Ε.

Είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά και εκτιμούμε ότι η συνεργασία αυτή, θα συνεχιστεί, έτσι ώστε τα μηνύματα για πρόληψη και σωστές συνήθειες διαβίωσης που είναι οι βάσεις των μηνυμάτων της Ε.Α.Ε. προς την κοινωνία, να επαναληφθούν και να γίνουν τρόπος ζωής για όλους τους μαθητές.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650