210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Στυλίδας – Κοπή Πίτας 2020

Παράρτημα Στυλίδας – Κοπή Πίτας 2020

19 Ιανουαρίου, 2020 17:00 - 19:00

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Στυλίδας & Αν. Φθιώτιδας

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Ευγενία Τσαλίκη

Το διοικητικό συμβούλιο του Παραρτήματος Στυλίδας & Ανατολικής Φθιώτιδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του παραρτήματος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 5 στην καφετέρια C’EST la vie (Γεροδήμος) στη Στυλίδα.

Τιμή Εισόδου : 5

Σας ευχόμαστε μια Δημιουργική Χρονιά με Υγεία και Ευημερία !


Με πολύ μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος Στυλίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στις 19-1-2020 !!!!

Ευχαριστούμε θερμά για τη παρουσία τους την Κυρία Βιργινία Στεργίου Δήμαρχο Στυλίδας, το Βουλευτή Φθιώτιδας Κύριο Θέμη Χειμάρα , τους Αντιδημάρχους Κύριο Δημήτρη Ψάρρη και τη Κυρία Ειρήνη Ζαγαριώτου,το Πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Στυλίδας Κύριο Βασίλη Χριστοδούλου , τη Κυρία Ελένη Τσεκούρα Πρώην Πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου , καθώς επίσης όλα τα μέλη και τις φίλες του Παραρτήματός μας που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην αίθουσα!!!

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά !!!

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650