210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Στυλίδας – Φωταγώγηση με ρόζ χρώμα το Δημαρχείο της Στυλίδας

Παράρτημα Στυλίδας – Φωταγώγηση με ρόζ χρώμα το Δημαρχείο της Στυλίδας

19 Οκτωβρίου, 2021

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Στυλίδας & Αν. Φθιώτιδας

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Ευγενία Τσαλίκη

Ο Οκτώβριος είναι μήνας με ιδιαίτερες δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για το καρκίνο του μαστού. Το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες είναι ένα : κλείστε ραντεβού για να εξεταστείτε, μη το αναβάλλετε μη το αμελείτε.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι η διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου σε αρχικό στάδιο οδηγεί σε ποσοστό ίασης που φτάνει το 95% .

Το Διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος Στυλίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ευχαριστεί θερμά τη Δήμαρχο Στυλίδας Κα Βιργινία Στεργίου που ανταποκρίθηκε με προθυμία στο αίτημά μας και επέτρεψε να τοποθετηθεί το πανό της Αντικαρκινικής Στυλίδας στο κτίριο του Δήμου και να φωταγωγηθεί με δικά τους έξοδα !! Δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω σοβαρών υποχρεώσεων και την εκπροσωπεί η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κα Ειρήνη Ζαγαριώτου την οποία και ευχαριστούμε, έτσι ώστε να δώσουμε και φέτος το μήνυμα για ευαισθητοποίηση των γυναικών στη πρόληψη !!!

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩ !!!!!!!

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society
Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650