210.38.26.600
dioikisi@cancerhellas.org

Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής – Εκδήλωση “Η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος”

Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής – Εκδήλωση “Η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος”

3 Φεβρουαρίου, 2019 19:00 - 21:00

Οργανώθηκε από

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής

  • Ομιλητής

    Ιωάννης Ντίνος - Εύη Ντάλη - Εύα Γρηγοριάδου

  • Υπεύθυνος Παραρτήματος

    Καζανάς Παναγιώτης

Το Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος” την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 7 μ.μ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών – Φιλαδελφείας 87, Αχαρνές

 

Παράλληλες εκδηλώσεις: Χορός Φλαμένγκο και έκθεση Ζωγραφικής.


Το απόγευμα της Κυριακής 3-2-2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, μια άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση, σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη του ασθενούς που πάσχει από καρκίνο και του περιβάλλοντός του, με εισηγητές τον κ. Ιωάννη Ντίνο, κλινικό ψυχολόγο ,την κ. Εύη Ντάλη, στρατιωτικό ψυχολόγο και την κ. Εύα Γρηγοριάδου, ψυχοθεραπεύτρια, εθελόντρια του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με έκθεση ζωγραφικής όπου εκτέθηκαν έργα των Δημήτρη Σπυρόπουλου, Γιολάντας Μαντζάνα και Χριστίνας Σπυροπούλου και έκλεισε με ισπανική χορευτική μουσική φλαμένκο, με τις Νίκη Μανδελά και Θέτιδα Μισίου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους υποστήριξαν ενεργά τις παραπάνω εκδηλώσεις και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος και κυρίως την pro- Party για την ηχοφωτιστική κάλυψη και τον κ. Κώστα Δαμάσκο.

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Hellenic Cancer Society

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Ένας σύγχρονος και έγκυρος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας. Για άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας καλέστε στο 215.215.1650